Werkbon app

De werkbon app zorgt voor efficiëntie bij klantafspraken

De werkbon app biedt een overzichtelijk, gebruiksvriendelijke en leesbare app aan waarmee buitendienstwerkzaamheden op een snelle en efficiënte wijze worden uitgevoerd. Dankzij de app is het inzien van de planning en relevante informatie alsmede het verwerken van input omtrent de verrichte werkzaamheden kinderspel. Wat resulteert in een hogere arbeidsproductiviteit en verminderde werkdruk bij de buitendienstmedewerker. Een win-win situatie voor zowel uzelf als uw medewerkers.

Kwaliteitsverhoging

Buitendienstmedewerkers registreren met Werkbon app in een veilige omgeving op eenvoudige wijze data. Alle ingevoerde informatie wordt digitaal verwerkt en teruggekoppeld. Zonder dat er nog papier aan te pas komt. Een efficiënte manier van werken die door zowel de binnendienst- als buitendienstmedewerkers met open armen ontvangen wordt.

Data validatie verhoogt bovendien de kwaliteit van uw data. Naast het invoeren van informatie kan de data worden aangevuld met foto’s en handtekeningen. Alle input wordt bewaard in het online archief en zijn achteraf voor een periode van 7 jaar te raadplegen.

Voordelen van de app

Data uit het veld direct op eenvoudige wijze digitaal verwerken.

De buitendienst verwerkt data ter plaatse in een veilige omgeving.

Datavalidatie voorkomt een foutieve invoer.

Mogelijkheid om foto’s en handtekeningen toe te voegen.

Alle data wordt online – voor een periode van minimaal
7 jaar – bewaard.

Actueel inzicht

De werkbon app biedt zowel de binnendienstmedewerkers als de monteurs real-time inzicht in de planning en data. De applicatie is naadloos geïntegreerd met de andere PTI producten waardoor deze altijd voorzien is van up-to-date informatie.

Met de werkbon app:

  • Heeft u inzicht in de actuele werkvoorraad van de buitendienstmedewerker;
  • Kunnen wijzigingen in de planning gemakkelijk worden aangebracht. De gewijzigde informatie is direct zichtbaar voor de buitendienst;
  • Zijn voltooide opdrachten direct zichtbaar voor de binnendienst. Zo zijn alle medewerkers op de hoogte van de huidige stand van zaken. Wel zo helder.

Efficiënt werken met de werkbon applicatie

De werkbon app is zowel beschikbaar voor Android als iOS en kan gebruikt worden op eigen mobiele apparaten. Ingewikkeld is het gebruiken van de applicatie niet. Om deze reden zullen uw medewerkers de app dan ook binnen no-time zonder problemen gebruiken. Een ander bijkomend voordeel is de toegankelijkheid. In werkbon app kan zowel online als offline worden gewerkt, waardoor een wifi-verbinding of databundel niet noodzakelijk is. Een ander groot voordeel van de applicatie is de Navigatie Module, waarmee de buitendienstmedewerker naar het volgende adres wordt genavigeerd. Zoeken naar een adres of onnodig extra kilometers rijden behoort hierdoor tot het verleden.

Met de werkbon app zijn alle medewerkers altijd met elkaar in contact

Een afspraak afgerond? Het handmatig invullen van data is dankzij o.a. de barcodescanner en fotoherkenning niet altijd nodig. Naast het registreren van data m.b.t. de (afgeronde) opdrachten is het ook mogelijk om de hoeveelheid verbruikte materialen te registeren.

Waarom kiezen voor PTI werkbon applicatie?

Beschikbaar voor Android/ iOS.

Zowel online als offline.

Door navigatiemodus het volgende adres makkelijk te vinden.

Op iedere gewenste locatie de planning bekijken.

Monteurs houden gemakkelijke contact met de binnendienst.

Naar wens uit te breiden met aanvullende modules.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in. Er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen. Of stuur een e-mail naar support@pti.nl.

* Velden met een sterretje zijn verplicht.

Prettig om te ervaren hoe PTI met ons meedenkt en meedoet.”

- Evides

In nauwe samenwerking met PTI konden we het proces steeds verder optimaliseren.”

- Essent

PTI denkt mee over de oplossingen.”

- Enexis

Snelheid van informatieverstrekking, storingsverhelping. Deskundigheid en kwaliteit.”

- Brabant Water

Referenties

Brinck
Brabant Water
Enexis
DNWG
WML
Westerpoort Warmte
Liander
Heijmans
RCN
PWN
Engie
Eneco
IQ-Pass
Evides
Kenter
Dunea
Boels
SVP
Total
Delta
Essent
Waternet
Interon
Bindinc
Vattenfall
Baas
SSH