Relatie-/sponsor golfwedstrijd

PTI is specialist binnen het nuts-domein. Vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven werken – al ruim 20 jaar – met onze oplossingen. Deze lange samenwerkingen leveren goede relaties op, waar wij ons dag in dag uit voor inzetten.

Wij staan voor: Pragmatisch, Transparant en Integriteit.

Gestructureerde of ongestructureerde data? Basis- of complexe processen? Voor ons geen probleem, wij creëren presenteerbare informatie. We vinden overal een passende oplossing voor.

Door de jarenlange ervaring bieden wij de beste en meest complete, operationele oplossingen. Het bespaart kosten en levert waar mogelijk meer informatie op. Kortom: we helpen onze klanten hun processen te verbeteren.


Een ontspannen dag golfen voor het goede doel? Meld u nu aan voor de Spieren voor Spieren Golfdag in Rotterdam op woensdag 20 september. Tijdens deze golfdag kunt u met bekende Nederlanders zoals Minke Booij, Phil Helsby, Michell Kevenaar en Marjolein Bolhuis-Eijsvogel golfen. Deze golfdag wordt georganiseerd in samenwerking met de Business Club van De Hooge Rotterdamsche golfclub en PTI. Deze golfdag staat in het teken van Spieren voor Spieren, het goede doel van de Business Club dit jaar. Het opgehaalde bedrag zal volledig ten goede komen aan onderzoek naar spierziekte.

Waarom kiezen ze Spieren voor Spieren als goede doel?
Omdat kin deren onbezorgd moeten kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Er zijn 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland en er is nog steeds geen medicijn. Ieder kind verdient spierkracht en dus spierballen. 'Spieren voor Spieren' wil samen met u een vuist maken om elke dag voor hen een stukje leefbaarder te maken. Om kinderen spierballen te kunnen geven, moeten we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Daarom organiseren we met elkaar dit golf-toernooi! De ervaring leert dat het naast een ‘goede doelen dag’ vooral een uiterst informele, aangename, goed verzorgde en ontspannen dag wordt

Het programma
10.00 uur     Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
                       ● Inslaan op de Driving Range
                       ● U ontvangt een lunchpakket
11.30 uur     Welkomstwoord
12.00 uur     Start golftoernooi (shotgun)
                      ● Versnaperingen in de baan
                      ● Cabrio-schieten
                      ● Longest
                      ● Neary
                      ● Bootje schieten
17.30 uur     Borrel met hapjes en prijsuitreiking
19.00 uur     BBQ met bijpassende dranken, live muziek en veiling met prachtige items.
Dit programma is onder voorbehoud, er wordt nog gewerkt aan de details.

Pakketten
Er zijn 6 pakketten:

  • Prominentpakket a €1.100,-
  • Parnetpakket a €75,- p.p.
  • Spieren4Spierenpakket a €850,-
  • Kr8patserpakket a €425,-
  • Individuele Spieren4Spieren a €275,- p.p.
  • Individuele Kr8patser a €175,- p.p.

Wilt u meer informatie over de inhoud van de pakketten, kijk dan hier. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Als lid van de Business Club van De Hooge Rotterdamsche kunt u - per basispakket - samen met een genodigde kosteloos deelnemen. Wilt u meer relaties uitnodigen of samen golfen met een bekende Nederlander dan ontvangt u per basispakket €250,- korting op het door u gekozen pakket*.
*m.u.v. het individuele en partnerpakket.

Beeld: Eigen foto.

Hole 1 op golfclub De Hooge Rotterdamsche