Nieuws

Triathlon voor twee

14-03-2016 | Stelt u zich voor: het een mooie zomerdag en uw kind, neef of nichtje speelt met buurtgenootjes in de straat. Tikkertje, verstoppertje of voetballen. Voor hen waarschijnlijk geen enkele moeite. Voor kinderen met een spierziekte wél. Wij nodigen u uit om samen met ons deel te nemen aan de Spieren voor Spieren Spierathlon.

Wij staan voor het 2e jaar aan de start. De Spierathlon is op zaterdag 4 juni in Ouderkerk aan de Amstel. De 1/8 Triathlon bestaat uit: 500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km fietsen.

Sa-men-wer-ken
Samenwerken: “Het richten van de inspanningen van twee of meer personen of instanties op hetzelfde doel” aldus de Nederlandse encyclopedie. Deze Spierathlon is voor twee! Samen met een spierziek kind strijdt u naar de eindstreep.
Meld u nu aan. Creëer uw eigen team(s) of sluit aan bij een van onze teams. Aanmelden kunt u hier. Wilt u zich aansluiten bij onze team? Meld u aan bij amanda@pti.nl.

Uw motivatie?
Uw motivatie om mee te doen? Een persoonlijk sportieve prestatie (behalen), de glimlach op het gezicht van een spierziek kind, uw bijdrage aan onderzoek naar spierziekte(s), het gejuich van uw familie, vrienden of kennissen aan de finish, de leukste race van het leven van een spierziek kind, ………

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888

Vragen?
support@pti.nl