Nieuws

Studenten geven visie op procesverbetering PTI

23-05-2019 | PTI werkt samen met de Hogeschool van Rotterdam. In het kader van het studieonderdeel Business Proces Management, studierichting Finance & Control is de studenten de business case gepresenteerd over de uitrol van slimme meters. De studenten werden bij de presentatie betrokken met gerichte deelvragen en gevraagd om een analyse te maken en met nieuwe inzichten en suggesties te komen.  De deelvragen die gesteld werden waren gericht op operationele verbeteringen van het huidige proces. Om deze goed te beantwoorden en potentiele verbeteringen aan te geven, ontvingen de studenten (anonieme) informatie over huidige scores en doelstellingen.

Na gericht onderzoek kwamen de studenten in diverse presentaties met verfrissende ideeën. Eén deelvraag was hoe PTI méér opdrachten bevestigd kan krijgen door de consument. Een tweede deelvraag was gefocust op hoe PTI ervoor kan zorgen dat de bewoners thuis zijn op moment van de afspraak.

De studenten adviseerden als antwoord op beide deelvragen een persoonlijke benadering en een gebalanceerde frequentie van communicatie.  Belangrijk is volgens hen de inzet van moderne digitale communicatie platforms. Daarnaast werd er ook veel gesproken door de studenten over de gebruiksvriendelijkheid zoals het verbeteren en versimpelen van het bevestigen of wijzigen van afspraken. De derde deelvraag was gericht op hoe iedere monteur het best voorbereid kan zijn op iedere situatie in de woningen. Hier kwamen trainingen, nieuwe registratie mogelijkheden en samenwerken met (netwerk) beheerders als voornaamste oplossing naar voren.

PTI gaat aan de slag met de suggesties van de studenten om de bestaande en nieuwe Work Order Manager (WOM) processen verder te verbeteren. Dit doet wij in goede samenspraak met onze partners en gebruikers.

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888

Vragen?
support@pti.nl