Nieuws

PTI All Stars en ‘Lucky Ajax’ scoren voor Spieren voor Spieren

21-05-2018 |Het begint een traditie te worden de wedstrijd tussen de PTI All Stars (lees: relaties van PTI) en Lucky Ajax. Ook dit keer werd er gespeeld op Sportpark De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. In Lucky Ajax bekende namen uit gouden generaties, zoals Rob Witschge, Aron Winter, Kiki Musampa, Simon Tahamata en natuurlijk ‘mister Ajax’ Sjaak Swart. De legendarische rechtsbuiten viert deze zomer zijn 80ste verjaardag, maar is het spelletje nog niet verleerd.

Goud waard
Het vriendschappelijke potje ging natuurlijk om sportplezier en de eer. Toch was ieder doelpunt voor Spieren voor Spieren goud waard. Ieder doelpunt van Ajax was goed voor € 100,00, PTI doelpunten telden zelfs dubbel.

Geslaagd PTI feestje
Met een eindstand van 8-3 voor de rood-witten, betekende dat een totaalscore van € 1.400,00. Direct na de sportieve wedstrijd werd de cheque overhandigd aan Sjaak Swart. Na afloop van de wedstrijd konden alle spelers samen met de supporters zich tegoed doen aan een heerlijk buffet en ontspannen nagenieten van opnieuw een zeer geslaagd PTI feestje.

Fotoalbum

Referenties

Enexis
Baas
Brinck
Essent
Waternet
WML
Bindinc
Delta
DNWG
Boels
Kenter
SVP
Liander
Interon
Eneco
Total
Evides
Engie
RCN
IQ-Pass
Brabant Water
PWN
Westerpoort Warmte
Vattenfall
Heijmans
Dunea
SSH