PTI wenst u fijne feestdagen en een gezond 2021!

Het is een bijzondere periode. Het jaar 2020 staat synoniem voor corona / Covid-19. We hebben er allemaal mee te maken. Contacten leggen is daardoor niet makkelijk. Dat geldt voor zowel persoonlijke- als zakelijke connecties. Onze opdracht was om er het beste van te maken én dat is gelukt. We hebben met onze klanten zinvol samengewerkt en kijken uit naar het nieuwe jaar. Met uitzicht op een vaccin, samenwerken in het nieuwe normaal en de uitrol van ons vernieuwde platform.

Als we terugkijken op 2020 - en wat u van ons vindt - geldt ons klanttevredenheidonderzoek als een mooie graadmeter. Ook dit jaar geven nagenoeg alle respondenten aan tevreden te zijn over de dienstverlening van PTI:

  • een NPS score “beveelt u ons aan bij anderen?” die ruim positief is;
  • complimenten over onze support en service afdeling;
  • het meedenken in coronatijd en
  • onze aandacht voor “security” en betrouwbaarheid.

Deze positieve feedback maakt ons trots. U adviseert ons om innovaties verder uit te bouwen en te blijven focussen op betrouwbaarheid en een eenduidige planning bij de oplevering van projecten. Wij zijn blij met uw feedback.

Wij wensen u, uw naasten en collega’s fijne feestdagen en een geweldig, gezond 2021. Wij kijken ernaar uit om de samenwerking te continueren.

Toonaangevend bedrijf
kiest voor PTI

Wij zijn druk doende met de implementatie van deze nieuwe klant binnen PTI Work Order Manager, software voor buitendienstplanning. Als alles volgens plan verloopt neemt dit toonaangevende bedrijf de tooling in het eerste kwartaal van 2021 in gebruik. Wij zijn trots dat wij met deze partij mogen samenwerken. Benieuwd over welk bedrijf het gaat? Volg dan vandaag nog onze Linkedin-pagina. Binnenkort zullen wij hier de naam bekend maken.

ISO 9001 met jaar verlengd

Met blijdschap delen wij mee dat de ISO 9001 certificering tot en met 31 december 2021 is verlengd. De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. De meeste klanten vinden een dergelijke certificering essentieel. Normaliter komt de auditor op kantoor maar nu vond de meeting online plaats.

Vitens en PTI blijven in 2021 samenwerken

Waterbedrijf Vitens verlengt de samenwerking met PTI voor het plannen en organiseren van buitendienstwerkzaamheden. De samenwerking betreft de inzet van Planning Software voor het afhandelen van werkopdrachten. Het proces voor zowel de installatie als het onderhoud van watermeters bij de klanten thuis is zo van A tot Z geoptimaliseerd.

De werkzaamheden moeten op een efficiënte en klantvriendelijke manier worden uitgevoerd. Met de klant eenmalig de afspraak plannen, langskomen en deze afhandelen is het doel. Voor de klant wel zo prettig en voor Vitens het meest effieciënte bedrijfsproces.

Bedankt Vitens voor het vertrouwen; we zetten met veel plezier de samenwerking voort!

Adres
Korenmolenlaan 1C | 3447 GG Woerden
0348 466888 | www.pti.nl | support@pti.nl
Uitschrijven | Algemene voorwaarden | Pricacy verklaring