PTI en FLS lanceren AI planning software

De cloud-gebaseerde oplossing helpt ondernemers de ultieme real-time planning te creëren, grote hoeveelheden gegevens (semi)automatisch te verwerken en 20% gereden kilometers te besparen met de ingebouwde “Artificial Intelligence” (AI) oplossing.

PTI en FLS zijn een partnership met elkaar aangegaan. Beide partijen zien in dat het geheel meer is dan de som van de delen. Dankzij deze lancering zijn logistieke, installatie- en infrabedrijven in staat om de meest efficiënte en optimale planning te creëren waarop hun klantcommunicatie naadloos aansluit. Onze planning software is flexibel en voorzien van het meest geavanceerde algoritme waarmee kleine projecten, grootzakelijke klanten en uitdagende consumentenopdrachten mogelijk zijn.

Ieder type werkproces wordt voor zowel de planner, buitendienstmedewerker als consument gestructureerd, overzichtelijk en inzichtelijk gemaakt. Of het nu gaat om grote, kleinschalige, basis of complexe processen.

Er is geen tijd te verliezen!

Wat doe je als gezonde kinderspieren steeds minder goed functioneren? Dit is een actie om jeugd met een spierziekte vooruit te helpen. Dat is topsport in coronatijd. Een super initiatief dat wij als trouwe sponsor van Spieren voor Spieren graag ondersteunen. "Doneer" en win iconische sporttrofeeën. Help de kinderen naar een betere toekomst.

Digitaliseer uw analoge meteropnameproces

Door de samenwerking met Blicker kunnen we de nieuwste manier van meteropname integreren in onze software. Door het maken van slechts één foto (door de klant) kan de meterstand geheel automatisch worden uitgelezen. Bij de periodieke onderhoudsafspraken en/of meterwissels kunnen buitendienstmedewerkers deze optie tevens eenvoudig toepassen.

Wil u meer informatie over deze innovatie?
Neem contact op en mail met onze accountmanager Fabian de Jonge.

Engie kiest voor PTI

Engie blijft samenwerken met PTI. Wij blijven voor hen het gehele proces van de meteropname uitvoeren; inclusief P4 en VKO. Door de inzet van onze dynamische workflow en een optimale mix van communicatie en responsekanalen behalen we maandelijks een opnamescore van 98% en is zelfs 100% geen uitzondering. Onze service zorgt dan ook voor tevredenheid bij deze mooie klant.

Indexcijfer 2021

PTI hanteert voor contractuele aanpassingen van haar tarieven de CBS CPI (Consumentenprijsindex) indexering. Het indexcijfer is zelf (voorlopig) vastgesteld op 0,7%: met de kanttekening dat de afwijking ten opzichte van de voorgaande maand groot is en wordt veroorzaakt door de Covid-19 uitbraak. Vanwege de uitbraak kon een groot aantal artikelen en branches - die gezamenlijk de Consumentenprijsindex vormen - niet worden meegenomen c.q. gemeten. In Europees verband wordt dit besproken waarna op termijn een correctie zal worden toegepast.

Om toch tot een reëel afgewogen indexcijfer te komen, heeft PTI besloten de jaarmutatie CPI te bepalen over het gemiddelde van de maandcijfers van januari t/m juli 2020. Hierin is tevens de corona-periode meegenomen welke voor een neerwaartse druk zorgde. Het indexcijfer komt hiermee op 1,5% uit. Deze indexering zal worden doorberekend op bestaande en nieuwe (onderhouds)overeenkomsten. Dezelfde verhoging geldt o.a. voor vaste kosten, losse offertes en uurtarieven. De nieuwe tariefstelling wordt vanaf 1 januari 2021 toegepast en vermeld op de facturen. De verhoging van de portokosten door PostNL per 1 januari 2021 komt gemiddeld uit op 5%. Deze kosten worden een-op-een doorbelast.

Platform live

Na maandenlang hard werken was het onlangs dan eindelijk zover: ons PTI 3.0 platform ging live. Deze zomer is de eerste klant overgegaan en met succes! ‘’De nieuwe applicatie voor de buitendienstmedewerkers is zeer gebruikersvriendelijk en oogt een stuk overzichtelijker.’’ Aldus Emiel Ketelaar werkzaam bij Inter-on B.V. als Manager Operations. Inter-on voert monteurswerkzaamheden uit. Onder andere voor Kenter.

Dit heugelijke feit konden we intern niet zomaar voorbij laten gaan en dus vierden we het met taart. En nu weer hard aan de slag om al onze andere klanten over te sluiten….. Benieuwd wanneer u overgaat? Neem contact op met uw accountmanager.

Adres
Korenmolenlaan 1C | 3447 GG Woerden
0348 466888 | www.pti.nl | support@pti.nl
Uitschrijven | Algemene voorwaarden | Pricacy verklaring