Vitens plaatst watermeters met PTI planning software

Waterbedrijf Vitens gebruikt voor het project Slim Waternetwerk Leeuwarden de PTI planning software. Het gaat hierbij om 1600 watermeters die achter de voordeur van de klant geplaatst worden. De PTI planning software biedt Vitens een optimaal proces voor het installatiewerk. Waarbij communicatie met de klanten – voor de afspraak met de monteur – op het juiste moment via het juiste medium verzonden wordt. Alle afspraken worden zo slim mogelijk gepland, wel zo prettig voor de klant en de buitendienstmedewerkers.

Ondernemers wachten langer op hun geld

Een derde van de MKB’ers krijgt zijn facturen steeds later betaald. De coronamaatregelen en de zomermaanden zijn daarvan een directe oorzaak. Bij deze bedrijven gaat dan om wel-of niet overleven met alle bijbehorende gevolgen. Nu meer dan ooit wordt debiteurenzorg binnen debiteurenbeheer van essentieel belang. Door het gebruik van Collect voor uw debiteurenbeheer heeft u de optimale mix van communicatie-en responskanalen waarbij de hoogst haalbare successcore is gegarandeerd.

Spieren voor Spieren Golfdag verplaatst naar 2021

Vol positiviteit en enthousiasme zouden we op 28 oktober samen gaan golfen voor kinderen met een spierziekte. Juist nu, in lastige tijden, wilden we laten zien dat we ons richten op wat wél kan. Kinderen met een spierziekte verliezen elke dag spierkracht en hebben geen tijd te verliezen. Samen onze gezonde spieren gebruiken om geld in te zamelen voor zieke spieren, waardoor genezing voor kinderen met een spierziekte sneller dichterbij komt, was ons mooie streven van deze dag.

Nieuwe PTI website

Heeft u de nieuwe PTI website al gezien? De nieuwe website is sterk omdat hij beter dan ooit 'vertelt' wat wij doen, wat wij voor u kunnen betekenen en waar onze kracht ligt. Wij zetten data- en klantcommunicatie slim in voor uw ondersteunende bedrijfprocessen. Waarbij het doel altijd de hoogst haalbare score is.
- Primaire bedrijfsprocessen worden perfect ondersteund.
- Volledig ontzorgd, van a tot z
- Voor u 100% focus op uw core business en innovaties.

PTI en Collect in ABA Today

In het nieuwste ABA Today (magazine) staat een 3 pagina’s tellend interview met Jan Posma en Marco van Katwijk over Happy debiteurenbeheer; het full service concept. “Het gaat niet alleen om ontzorgen, het gaat om interactie. De interactie afgestemd op de behoefte van de klant.”

Adres
Korenmolenlaan 1C | 3447 GG Woerden
0348 466888 | www.pti.nl | support@pti.nl
Afmelden | Algemene voorwaarden | Pricacy verklaring