DEVELOPMENTS
COD 2.0: waar het allemaal samen komt
Ons platform voor klantcommunicatie COD – onderdeel van de Planning Suite – is geüpgraded. Het meest in het oog springende is de compleet nieuwe look and feel.
COD is geoptimaliseerd met de wensen van onze gebruikers, zoals: vereenvoudiging van het uitsturen van uitingen, vernieuwd dashboard, uitbreiding editor opties en een heleboel nieuwe features om het gebruik nog beter te maken. Gebruikers kunnen nu al profiteren van de voordelen van verbeterde mogelijkheden.
BLOG
Veilig dataverkeer: zo simpel kan het zijn
Je hebt het ons al vaak horen zeggen. Onze Planning Suite zorgt voor een veilige data-uitwisseling. Maar wat bedoelen we daar nou precies mee? Wat maakt het zo veilig? En hoe weten we zeker dat het echt wel zo veilig is? Die vragen krijgen we vaak, en dat begrijpen we. Want het is best ingewikkeld, en in de veiligheid kan en mag je geen concessies doen. Daarom leggen we het je graag uit.
NEWS
PTI in de internationale Business Pressure Cooker
Studenten zijn de toekomst, dat weten we als geen ander. De afgelopen jaren hebben we veelvuldig studenten stage laten lopen, afstudeerders over de vloer gehad en zijn er vraagstukken onderzocht in diverse modules op de Hogeschool Rotterdam. Het afgelopen half jaar hebben 25 studenten meegedaan aan de Business Pressure Cooker van de Hogeschool Rotterdam. Zij gingen aan de slag met de case ‘’PTI: Stewardship in a time of transition.’’ Hoe kan PTI in de toekomst innovatief, onderscheidend en succesvol zijn?
EVENTS
In beweging voor Spieren voor Spieren
Helaas was er vorig jaar niets mogelijk voor Spieren voor Spieren door de Corona maatregelen, maar met de huidige versoepelingen kunnen er dit jaar mooie evenementen plaats vinden, waar Spieren voor Spieren een onderdeel van is. Wij zullen daar zeker van de partij zijn. Support jij ons bij de volgende evenementen?
  • Ronde van Frankrijk in Brabant 2021 (10 en 11 juli)
  • Dam tot Dam loop 2021 (18 en 19 september)
  • Benefiet Golfdag Hooge Rotterdamse 2021 (30 september)