Spieren voor Spieren Benefiet Golftoernooi

Spieren voor spieren. Een organisatie waar wij al jarenlang trouwe sponsor van zijn. Ook dit jaar doen wij er alles aan om een mooi bedrag op te halen.

Het is voor veel goede doelen een lastig jaar geweest. Corona heeft ervoor gezorgd dat de vele georganiseerde evenementen en mooie initiatieven niet door konden gaan. Hierom willen wij Spieren voor Spieren, ook dit jaar, een steuntje in de rug geven.

20.000 kinderen in Nederland lijden aan een zeldzame spierziekte. Spieren voor Spieren zet zich in in voor onderzoek naar neuromusculaire ziekten bij kinderen. Dit doen zij met sportieve acties en evenementen. Dit jaar willen wij een minimaal bedrag van €15.000 ophalen. Met maximale inspanning.

Wij organiseren dit jaar dan ook weer ons SvS Benefiet Golftoernooi. Hiervoor slaan wij de handen ineen met Business Club De Hooge Rotterdamsche. Op 30 september 2021 zullen zowel PTI als onze relaties het golfveld opgaan. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan Spieren voor Spieren.

BAM: een krachtige samenwerking

Recentelijk zijn wij een nieuwe samenwerking aangegaan. Een krachtige samenwerking tussen PTI en bouwbedrijf BAM. Zij zullen ons nieuwe softwarepakket gaan gebruiken voor 2 projecten. Wij zijn ontzettend trots dat wij BAM tot onze klantenkring mogen rekenen.

Lancering nieuw platform: PTI Planning Suite

PTI blijft altijd in beweging. Wij zijn achter de schermen druk bezig met een nieuwe ontwikkeling. Ons nieuwe platform. Met dit nieuwe innovatieve platform automatiseren wij jouw werkprocessen zo efficient mogelijk. De ontwikkelingen zijn in volle gang. Het nieuwe platform wordt in april 2021 gelanceerd. Dit pakken wij groots aan. Binnenkort zullen wij onze huidige en nieuwe relaties meenemen in deze ontwikkelingen en het platform. Hoe kunnen we nog niet zeggen maar wij kunnen in ieder geval niet wachten. Ben je benieuwd? Hou onze LinkedIn pagina en de nieuwsbrief in de gaten. Binnenkort delen wij meer informatie.

Afscheid AAACollect

Per 1 januari 2021 is AAACollect gestopt. Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van onze zusteronderneming. In de zomer van 2019 is onze start-up AAACollect de debiteurenbeheer en incasso branche betreden. Het concept, waarbij vooral de eigenaar van de vordering het stuur in handen kreeg, aangevuld met het maatschappelijke karakter van de organisatie, heeft zeker voor verschuiving in de markt gezorgd.

Helaas raken de recentelijke ontwikkelingen rondom het coronavirus veel start-ups. Dat geldt ook voor AAACollect. Het opstarten van een nieuw bedrijf in deze tijd brengt bepaalde uitdagingen met zich mee. De onzekerheden die hiermee gepaard gaan en gevolgen waren helaas niet te overzien. Hierdoor hebben wij een zware afweging moeten maken. Ondanks dat wij nog steeds in het concept geloven houden wij uit eigen initiatief op met bestaan.

Wij willen dan ook alle klanten en relaties die gebruik hebben gemaakt van de dienstverlening van AAACollect bedanken. Ondanks het afscheid van een mooi en innovatief concept zijn wij hoopvol. Met volle aandacht gaan wij werken aan het succes van de PTI Planning Suite. PTI blijft namelijk altijd in beweging.

Adres
Korenmolenlaan 1C | 3447 GG Woerden
0348 466888 | www.pti.nl | support@pti.nl
Uitschrijven | Algemene voorwaarden | Pricacy verklaring