Nieuws

League of Legends was groot succes.

19-12-2019 | Het unieke League of Legends toernooi voor het goede doel Spieren voor Spieren was een groot succes. Diverse teams streden samen voor de hoofdprijs: vijf gaming chairs van Need for Seat.

Oprichter van de Esports Game Arena, Thomas Runhart: “Dit toernooi was een unieke samenkomst van veel verschillende partijen in de Nederlandse gamewereld. Zo brachten we bij dit mooie evenement gamers van alle niveaus, het goede doel en bedrijven binnen en buiten de gamebranche samen”.

Onder de aanwezigen waren onder meer esporters van de ‘in de scene’ bekende teams aanwezig: Echo Zulu en Toxic Falcons. Als klap op de vuurpijl kwam Robin van Galen , voormalig bondscoach van het mannen waterpoloteam van Nederland én oud-waterpolospeler, langs als gastspreker. Een man met een topsportmentaliteit die de overeenkomsten tussen topsport en e-sport feilloos wist te verwoorden.

And the winner is…..
De finale is afgelopen maand gespeeld, daarvoor was op de dag zelf geen tijd meer over. Team 1 wist de felbegeerde eerste plaats te bemachtigen en er vandoor te gaan met de 5 Need for Speed gaming chairs.

Namens PTI willen we alle teams bedanken voor de inzet, de energie en de mooie dag.

Hopelijk tot volgend jaar!

Referenties

Westerpoort Warmte
Interon
IQ-Pass
Dunea
Enexis
Engie
SSH
Waternet
DNWG
Kenter
PWN
Liander
Brinck
Baas
Vattenfall
Delta
Total
Brabant Water
Bindinc
Essent
Eneco
WML
SVP
RCN
Heijmans
Boels
Evides