de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
PTI.nl / Nieuws / Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Jaarlijks onderzoeken wij de klanttevredenheid. Al jaren doen we dat in het laatste kwartaal. Een goed moment waarbij al onze klanten onze dienstverlening mogen beoordelen. De uitkomsten van 2021 maken ons trots en bieden perspectief voor de toekomst. 2021 was een uitdagend jaar door Corona en de lancering van ons nieuwe platform PTI Planning Suite. De gemiddelde waardering voor PTI steeg weer. Onze klanten geven ons het rapportcijfer 7,7. De Net Promotor Score (NPS) is 24, een prachtige “aanbeveling”.  

Wat helpt mee?

Op de Net Promotor Score (NPS) scoorde we in 2021 ook al uitmuntend. Deze score geeft ons inzichten/indicaties op het gebied van klanttevredenheid en loyaliteit op basis van de bereidheid om ons aan te bevelen bij andere bedrijven als leverancier. Klanten vinden ons sterk in: ‘klantvriendelijkheid’, ‘bereikbaarheid’ en ‘beschikbaarheid’. Onze aandachtspunten zijn: ‘beter/proactief communiceren’ en ‘de snelheid van onze systemen’. Met de aandachtspunten gaan we direct aan de slag! 

Achtergrond

Als vast onderdeel van onze ISO certificering voeren wij deze kwaliteitsmetingen uit. Onze meting bestaat uit een vast aantal vragen die voor alle ondervraagden jaarlijks hetzelfde zijn. Alle aandachtsgebieden van onze dienstverlening komen daarbij aan bod. Om de vooruitgang nog beter te monitoren zullen we onze metingen in 2022 uitbreiden. Doel is dat we continue weten wat er speelt en zo met onze klanten kunnen werken en verbeteren.

 

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888