Nieuws

Battle tegen VVD Kamerleden

31-03-2016 | PTI is steeds op zoek naar interessante zakelijke ideeën en concepten. Een van de deelnemingen is Freelance.nl, de nummer 1 werkmarktplaats voor zzp-ers in Nederland. Freelance.nl laat op 11 april politiek Den Haag vrijuit spreken. Laat uw stem horen!

Invloed uitoefenen op beslissers uit het politieke landschap, je stempel drukken op het succes van ondernemers of netwerken met ondernemers, belangengroepen, politici en ZZP-ers? Op 11 april kun jij hier over meepraten in onze Freelance.nl BATTLE tegen VVD Kamerleden zoals Halbe Zijlstra. Schrijf je snel in, want de toegang is gratis en de kaarten zijn schaars!

Kom naar ‘The Battle Freelance.nl versus VVD Kamerleden’ en:
• Ontmoet 1 op 1 politici
• Ga discussie aan met politieke kopstukken die jouw belang vertegenwoordigen
• Ontmoet en verbreed je netwerk
• Meepraten, uitdagen, jouw toekomst bepalen!

Tijdens de netwerkborrel ontmoet je daar alle aanwezige Kamerleden zoals Halbe Zijlstra (VVD) en andere sprekers zoals Josien van Breda (FNV Zelfstandigen), Gerd Leers (GP Staffing en oud CDA burgemeester van Maastricht) en Jan van Halst (ex-profvoetballer, analyticus en bestuurslid van Stichting Spieren voor Spieren). Je kunt met hen discussiëren over een onderwerp naar jouw keuze.

Schrijf je nu gratis in via het inschrijfformulier en draag op 11 april bij aan groepsdiscussies of ga indien gewenst juist één op één de discussie aan met een interessante gesprekspartner!

Locatie: Corpus, Willem Einthovenstraat 1, 2342 BH Oegstgeest
Tijd: 14.00 – 18.00 uur
Kosten: Gratis

PTI is zakelijk partner van Freelance.nl.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888

Vragen?
support@pti.nl