Buitendienst app: Zonnepanelen plaatsen

Ook toepasbaar op andere buitendienstopdrachten

PTI.nl / Branches / Installatie & Infratechniek / Zonnepanelen plaatsen
Steeds meer huishoudens nemen maatregelen om milieubewuster en energiezuiniger te leven. Veel mensen (particulieren) en woningbouwverenigingen kiezen bij het verduurzamen van hun woning daarom steeds vaker voor zonnepanelen.

Het plaatsen van zonnepanelen en het onderhoud ervan vindt in heel Nederland plaats. Dagelijks gaan er in het gehele land op basis van een planning dan ook vele monteurs op pad met een buitendienst app. Het hebben van een optimale planning is belangrijk, zodat de monteurs op een efficiënte manier het maximale uit hun dag kunnen halen. Zo worden er geen onnodige kilometers gereden en hebben ze minder kans om voor een dichte voordeur te belanden.

De planning is zichtbaar in de buitendienst app van de monteur 

Het spreidingsgebied waarin de monteurs werkzaam zijn is groot. Hierom is het van cruciaal belang dat er een optimale planning wordt samengesteld.

Met onze planning software werkt u niet alleen efficiënt en flexibel, maar blijft u bovendien altijd in control. Het is mogelijk om grote hoeveelheden gegevens automatisch te verwerken, maar u kunt de planning ook handmatig invullen of wijzigen. Met alle beschikbare uitvoerders en/of buitendienstmedewerkers stelt u eenvoudig een optimale planning samen. Per monteur wordt zijn/haar planning zichtbaar in de buitendienst app. Deze applicatie is geschikt voor zowel iOS en Android besturingssystemen.

Eenvoudige uitvoering met de buitendienst app

Met onze buitendienst app hebben buitendienstmedewerkers altijd toegang tot de planning. En dat niet alleen. Data wordt real-time uitgewisseld, waardoor afspraakwijzigingen direct zichtbaar zijn in de applicatie. Door de efficiënte planning wordt de werkdruk bovendien verlaagd.

Onze applicatie wordt door zijn gebruikers als overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en bijzonder leesbaar bestempeld. Een bijkomend voordeel is de professionele uitstraling naar de klant toe.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
Klantcommunicatie

Communicatie binnen de applicatie

De rode lijn in het gehele proces is de klantgerichte communicatie. Vooraankondigingen, datumwijzigingen of veranderingen in de werkzaamheden geeft u simpel en snel aan de klant door. Klantcommunicatie is in onze software volledig geïntegreerd en de timing van de verzending is gekoppeld aan de plandatum van de opdrachten. Loopt een afspraak uit? Dan krijgt de klant hier direct een melding van. Deze handelingen worden ingeregeld via onze eigen communicatiesoftwaretool Communication On Demand (COD). Dit geldt voor zowel de online- als offline communicatie.

Voorbeelden oplossingen binnen uw branche:

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Planning software

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Werkbon app – voor de buitendienst

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Customer communications management

Informatie aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in. Er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen. Of stuur een e-mail naar support@pti.nl.

* Velden met een sterretje zijn verplicht.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
Het nieuwe platform 3.0 geeft een realtime inzicht in de lopende werkzaamheden.
- Inter-on