Zonnepanelen plaatsen

informatie aanvragen
PTI.nl / Branches / Installatie & Infratechniek / Zonnepanelen plaatsen
Steeds meer huishoudens nemen maatregelen om milieubewuster en energiezuiniger te leven. Veel mensen (particulieren) en woningbouwverenigingen kiezen bij het verduurzamen van hun woning daarom steeds vaker voor zonnepanelen.

Het plaatsen van zonnepanelen en het onderhoud ervan vindt in heel Nederland plaats. Dagelijks gaan er in het gehele land op basis van een planning dan ook vele monteurs op pad met een buitendienst app. Het hebben van een optimale planning is belangrijk, zodat de monteurs op een efficiënte manier het maximale uit hun dag kunnen halen. Zo worden er geen onnodige kilometers gereden en hebben ze minder kans om voor een dichte voordeur te belanden.

De planning is zichtbaar in de Mobile app van de monteur

Het spreidingsgebied waarin de monteurs werkzaam zijn is groot. Hierom is het van cruciaal belang dat er een optimale planning wordt samengesteld.

Met onze Planning Suite werk je niet alleen efficiënt en flexibel, maar blijf je bovendien altijd in control. Het is mogelijk om grote hoeveelheden gegevens automatisch te verwerken, maar je kunt de planning ook handmatig invullen of wijzigen. Met alle beschikbare uitvoerders en/of buitendienstmedewerkers stel je eenvoudig een optimale planning samen. Per monteur wordt zijn/haar planning zichtbaar in de Mobile app. Deze applicatie is geschikt voor zowel iOS en Android besturingssystemen.

Eenvoudige uitvoering met de Mobile app

Met onze Mobile app hebben buitendienstmedewerkers altijd toegang tot de planning. En dat niet alleen. Data wordt real-time uitgewisseld, waardoor afspraakwijzigingen direct zichtbaar zijn in de app. Door de efficiënte planning wordt de werkdruk bovendien verlaagd.

Onze applicatie wordt door zijn gebruikers als overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en bijzonder leesbaar bestempeld. Een bijkomend voordeel is de professionele uitstraling naar de klant toe.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
Klantcommunicatie

Communicatie binnen de applicatie

De rode lijn in het gehele proces is de klantgerichte communicatie. Vooraankondigingen, datumwijzigingen of veranderingen in de werkzaamheden geef je simpel en snel aan de klant door. Klantcommunicatie is in onze software volledig geïntegreerd en de timing van de verzending is gekoppeld aan de plandatum van de opdrachten. Loopt een afspraak uit? Dan krijgt de klant hier direct een melding van. Deze handelingen worden ingeregeld via onze eigen platform Communication On Demand (COD). Dit geldt voor zowel de online- als offline communicatie.

Iets voor jou?

Laat een berichtje hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Heb je al direct vragen?

Neem contact op met Robin!

  +316 57 073 336

  robin.vandijk@pti.nl

Account manager Robin van Dijk

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888