Zonnepanelen plaatsen

PTI.nl / Branches / Installatie & Infratechniek / Zonnepanelen plaatsen
Steeds meer huishoudens nemen maatregelen om milieubewuster en energiezuiniger te leven. Veel mensen (particulieren) en woningbouwverenigingen kiezen bij het verduurzamen van hun woning daarom steeds vaker voor zonnepanelen.

Het plaatsen van zonnepanelen en het onderhoud ervan vindt in heel Nederland plaats. Dagelijks gaan er in het gehele land op basis van een planning dan ook vele monteurs op pad. Het hebben van een optimale planning is belangrijk, zodat de monteurs op een efficiënte manier het maximale uit hun dag kunnen halen. Zo worden er geen onnodige kilometers gereden en hebben ze minder kans om voor een dichte voordeur te belanden.

Planning

Het spreidingsgebied waarin de monteurs werkzaam zijn is groot. Hierom is het van cruciaal belang dat er een optimale planning wordt samengesteld.

Met onze planning software werkt u niet alleen efficiënt en flexibel, maar blijft u bovendien altijd in control. Het is mogelijk om grote hoeveelheden gegevens automatisch te verwerken, maar u kunt de planning ook handmatig invullen of wijzigen. Met alle beschikbare uitvoerders en/of buitendienstmedewerkers stelt u eenvoudig een optimale planning samen.

Uitvoering

Met onze Werkbon App hebben buitendienstmedewerkers altijd toegang tot de planning. En dat niet alleen. Data wordt real-time uitgewisseld, waardoor afspraakwijzigingen direct zichtbaar zijn in de applicatie. Door de efficiënte planning wordt de werkdruk bovendien verlaagd.

Onze applicatie wordt door zijn gebruikers als overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en bijzonder leesbaar bestempeld. Een bijkomend voordeel is de professionele uitstraling naar de klant toe.

Communicatie

De rode lijn in het gehele proces is de klantgerichte communicatie. Vooraankondigingen, datumwijzigingen of veranderingen in de werkzaamheden geeft u simpel en snel aan de klant door. Klantcommunicatie is in onze software volledig geïntegreerd en de timing van de verzending is gekoppeld aan de plandatum van de opdrachten. Loopt een afspraak uit? Dan krijgt de klant hier direct een melding van. Deze handelingen worden ingeregeld via onze eigen communicatiesoftwaretool Communication On Demand (COD). Dit geldt voor zowel de online als offline communicatie.

Voorbeelden oplossingen binnen uw branche:


Planning software


Werkbon app


Communication on Demand

Informatie aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in. Er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen. Of stuur een e-mail naar support@pti.nl.

* Velden met een sterretje zijn verplicht.

Prettig om te ervaren hoe PTI met ons meedenkt en meedoet.”

- Evides

PTI denkt mee over de oplossingen.”

- Enexis

Snelheid van informatieverstrekking, storingsverhelping. Deskundigheid en kwaliteit.”

In nauwe samenwerking met PTI konden we het proces steeds verder optimaliseren.”

- Essent

Referenties

Enexis
Dunea
Brabant Water
Delta
Baas
Bindinc
Essent
DNWG
Total
SVP
Engie
Brinck
RCN
Kenter
SSH
WML
Westerpoort Warmte
IQ-Pass
Eneco
PWN
Vattenfall
Boels
Waternet
Heijmans
Liander
Interon
Evides

Contact

Adres:
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden
0348 - 466888

support@pti.nl 

Debiteurenbeheer software

Diverse pagina's