MAATSCHAPPELIJK
PARTNER VAN

PTI is specialist binnen het nuts-domein. Vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven werken – al ruim 20 jaar – met onze oplossingen. Deze lange samenwerkingen leveren goede relaties op, waar wij ons dag in dag uit voor inzetten.

Wij staan voor: Pragmatisch, Transparant en Integriteit.

Gestructureerde of ongestructureerde data? Basis- of complexe processen? Voor ons geen probleem, wij creëren presenteerbare informatie. We vinden overal een passende oplossing voor.

Door de jarenlange ervaring bieden wij de beste en meest complete, operationele oplossingen. Het bespaart kosten en levert waar mogelijk meer informatie op. Kortom: we helpen onze klanten hun processen te verbeteren.


PTI is ruim 10 jaar enthousiast actief als sponsor van de stichting Spieren voor Spieren. Dit goede doel zet zich in voor kinderen met een spierziekte. PTI is maatschappelijk partner en daar zijn wij trots op. Wij zetten, naast een jaarlijkse financiële bijdrage, ook onze expertise en ons netwerk in om Spieren voor Spieren verder te helpen. Met onze sponsorpagina probeert PTI bijvoorbeeld zoveel mogelijk mensen uit hun relatiekring te enthousiasmeren om ook een sportieve en financiële bijdrage te leveren aan 'Spieren voor Spieren'.

Link naar website Spieren voor Spieren www.spierenvoorspieren.nl

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte. En dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen.

Spieren voor Spieren wil hier verandering in brengen en spierziekten bij kinderen de wereld uit helpen. Dat doen ze door mensen op te roepen om in actie te komen en gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.

Door middel van partnerships met het bedrijfsleven, sportieve acties en het organiseren van evenementen waarbij sporten centraal staat, wordt er jaarlijks geld opgehaald. Dit wordt ingezet voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject, het financieren van hulpmiddelen om de kwaliteit van leven te verbeteren en het organiseren van leuke dagen voor kinderen.